Services

‘Als je voor elke positie de beste speler kiest, heb je nog geen sterk elftal maar een team dat als los zand uiteen valt’

Johan Cruijff

 

  • Scrum Team Ontwikkeling: de Scrum Master is de persoon die verantwoordelijk is voor het bevorderen van de Scrum omgeving door een of meer Scrum Teams en hun omgeving te begeleiden, coachen, te onderwijzen en te faciliteren bij het begrijpen en inzetten van Scrum.
  • Agile Coaching: een Agile coach helpt teams om te groeien in het toepassen van Agile Way of Working. Het kost tijd om deze veranderingen in te voeren, zodat je dit niet effectief kunt doen op ad-hoc basis. Je moet tijd doorbrengen met een team om hen te helpen meer bewust te worden van hun workflow en hoe ze effectief kunnen samenwerken.
  • Trainingen: Agile vraagt van de meeste mensen een totaal andere manier van denken en handelen. Business en IT werken namelijk direct samen en dragen gezamenlijk de verantwoordelijkheid. Hoe zorg je ervoor dat zij zich samen verantwoordelijk voelen? Hoe stuur je deze teams het beste aan? Scrum is een manier om aan Agile ontwikkelprojecten te werken. Wij organiseren trainingen waarin deelnemers deze filosofie en manier van werken aan den lijve ondervinden. Handen uit de mouwen dus!

Geïnteresseerd in involvers?  Neem contact met ons op

Vanzelfsprekend kun je ook bellen: 035 5244318 of mail naar noortje@involvers.nl

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.